Mitsubishi Electric ve Visual Components, 3D simülatörler için ortak girişim kurdu

Kuruluştan yapılan basın açıklaması aşağıda bulunuyor:
 
 Mitsubishi Electric, Finlandiya merkezli 3D yazılım şirketi Visual Components ile ortak bir girişime imza attı. Yeni kurulan ME Industrial Simulation Software Corporation şirketi ile Mitsubishi Electric, dairesel dijital mühendislik iş çözümleri için dijital ikiz platformunu daha da geliştirmeyi hedefliyor. Visual Components yazılımı; yerleşim planlama, üretim simülasyonu, çevrimdışı programlama ve PLC doğrulama gibi uygulamalar için kullanılıyor. Yazılım, PLC'lerle ve robotlarla bağlantı kurmak için standart fonksiyonlar ve 3D simülatörlerin optimum verim sağlayan işlevselliği ile Mitsubishi Electric'in fabrika otomasyon (FA) ürünleriyle uyumlu çalışıyor. Yeni şirket, Mitsubishi Electric'in gelişmiş kontrol teknolojisini ve üretim uzmanlığını Visual Components'in teknolojisiyle birleştirerek kurumların işgücü sıkıntılarını aşmak, üretkenliğini artırmak ve üretimlerinin kalitesini daha da yukarı taşımak için kullandıkları Mitsubishi Electric "MELSOFT Gemini" 3D simülatörünün işlevselliğini ve hizmetlerini daha da güçlendirmeyi hedefliyor.
 
Ortak girişim, Finlandiya'daki geliştirme merkezi sayesinde 3D simülatörler kullanarak cihaz kontrolünü doğrulamak, kontrol mantığı oluşturarak tasarım verimliliğini artırmak ve kapsamlı üretim verilerini kullanarak üretkenliği iyileştirmek için Visual Components'ın geliştirme uzmanlığını tam anlamıyla kullanabilecek. Visual Components satış mühendislerinin özelleştirilmiş çözüm yetenekleri de Mitsubishi Electric Fabrika Otomasyon Sistemleri'nin, pazardaki işletmelerin çeşitli üretim ihtiyaçlarını daha iyi karşılamasına olanak tanıyacak.
 
MELSOFT Gemini 3D simülatörü ile dijital üretime geçiş maliyetlerinin düşmesi amaçlanıyor
 
Günümüzde üreticiler, bir yandan belirli pazarlarda işgücü eksikliği gibi sıkıntılar yaşarken diğer yandan yüksek üretkenlik ve kalite gereksinimleri duyuyor. Mitsubishi Electric Fabrika Otomasyon Sistemleri, tam anlamıyla dijital üretime geçilebilmesi için yazılım yelpazesini ve desteğini güçlendiriyor. Geçen yıl pazara sunulan MELSOFT Gemini 3D simülatörü, dijital alanlarda sanal üretim hatları ve tesisler oluşturmak için 3D teknolojisini kullanan bir dijital ikiz platform sağlıyor. Böylece işletmelerin tasarım, ekipman ve hat kurulum yüklerinin azaltılmasına; mühendislik zincirlerinde toplam sahip olma maliyetinin düşmesi amaçlanıyor.
 
Ürün ve yaşam döngüsünü optimize etmeyi hedefleyen şirketler için 3D simülasyonun önemini belirten Visual Components CEO'su Mikko Urho, "Visual Components'in 3D simülasyon yazılımını Mitsubishi Electric'in üretim uzmanlığıyla birleştiren bu ortak girişim ile sinerjiyi en üst seviyeye taşıyoruz. Bu sinerji sayesinde dijital üretimin gerçekleşmesini hızlandıracağız ve müşterilerimizin rekabet gücünü artırmaya katkıda bulunacağız" dedi.
 
Mitsubishi Electric Otomasyon Sistemleri'nin iş dünyasının karşılaştığı çeşitli üretim zorluklarıyla başa çıkmasına yardımcı olmaya odaklandığını vurgulayan Mitsubishi Electric Fabrika Otomasyon Sistemleri Grubu Başkanı Toshie Takeuchi de "Fabrika otomasyon sistemlerimiz, müşterilerin mühendislik zincirleri için çözümler geliştirmek amacıyla üretim tesislerindeki cihazlardan ve ekipmanlardan veri biriktirme ve analizini destekliyor. Visual Components ile ortak girişimimiz, iki şirketin güçlerini birleştirerek üretim tesislerine büyük destek sağlayacak" açıklamasında bulundu



Diğer Haberler
LC Waikiki Mağazacılık Genel Müdürü Berna Akyüz Öğüt: 2023'ü Avrupa'nın en büyük 8'inci perakendecisi olarak bitirdik- Capital X
TCMB 1 hafta vadeli 25 milyar lira tutaraında TL depo alım ihalesi açtı
Çin'de Şanghay Bileşik Endeksi %0.2 artışla 2893,25 puandan kapandı
Merkez Bankası'nca açıklanan rezerv verilerine göre bugün piyasa 1070333,0 milyon TL artıda
Merkez Bankası'nca açıklanan verilere göre bankaların serbest depoları toplamı 1007625,3 milyon TL
TCMB, 10 Ocak valörlü 2 hafta vadeli 400 milyon euro tutarında döviz karşılığı TL swap ihalesi açtı
Facebookta Paylaş